Božićna čarolija darivanja

4. prosinca 2020. :

U SUSRET BLAGDANIMA

Banner

Svi vole darove , primati ih i darovat. Posebno se cijeni kad je dar originalan, jedinstven, autentičan, ručno i pažljivo izrađen, prožet pričom. U predblagdanskoj groznici i strci koja nas nerijetko zadesi može se činiti da je takve # darove jako teško naći. No, nije nemoguće i ne treba daleko tražiti. Predan rad hrvatskih obrtnika, umjetnika i manufaktura u ovo vrijeme treba posebno istaknuti jer upravo ovi proizvodi zaslužuju svu pozornost.

Brojni su razlozi zašto bismo trebali podržati male  proizvođače. Biranjem izvornog proizvoda zapravo darujete dvostruko. Svojim najmilijima dat ćete zanimljiv i neponovljiv dar, a vrijednim rukama koje stoje iza njega darovat ćete povjerenje i vjetar u leđa.

U Hrvatskoj je mnogo majstora od zanata, vrijednih ljudi koji prirodne resurse iz svog zavičaja pretvaraju u unikatne obrtničke proizvode na regionalnoj i lokalne razini.  Spajajući tradicionalno i moderno, svojom kreativnošću oni osvježavaju baštinu i obogaćuju cjelokupnu ponudu svoje regije.

Božićni ukrasi, eno i gastro proizvodi, slasticekozmetika, predmeti za dom,  unikatni poklon proizvodi , tradicijski  i mnogi drugi maštoviti  proizvodi..... svaki od njih nosi pečat svoga kraja i svog autora a nerijetko je u njima utkana hrvatska tradicija.

Proizvodnja je najčešće mala i ograničena, ali visoke razine kvalitete i osobne posvećenosti. Domaće koje je doista domaće, ali i drukčije.

U našoj ponudi je više od 600 takvih proizvoda razvrstanih u više kategorija , potražite ih na stranici  www.made-in-croatia.com.hr ,

kupujmo hrvatsko !
Made in Croatia

Podijelite članak

Natrag