kape šilterice

Podjelite

Kape šilterice
proizvod: kape
izrada: strojna
veličina: odrasli i dječiji
težina: kape cca 90 gr
motivi: hrvatski, strojno vezeni
modeli: Plava šilterica -Croatia+grb/ Šilterica s povijesnim grbom /Crvena šilterica- Hrvatska /Croatia / Kockasta šilterica-Croatia
podrijetlo: hrvatski proizvod
namjena: sportski rekvizit  / druge namjene
šifra: 204


Plava šilterica -Croatia+grb  izrađena je od 100% pamuka te dolazi u 4 standardne veličine (52-58 cm), s time da postoji i regulator veličine na stražnjem dijelu kape. 

Šilterica s povijesnim grbom  izrađena je od 100% pamuka sa strojno uvezenim povijesnim grbom. Veličine su univerzalne, s tim da sa stražnje strane postoji regulator veličine, s kojim je moguće regulirati kapu na vašu veličinu.

Crvena šilterica- Hrvatska /Croatia izrađena je od 100% pamuka sa strojno uvezenim grbom i natpisom. Veličine su univerzalne, s tim da sa stražnje strane postoji regulator veličine, s kojim je moguće regulirati kapu na vašu veličinu. 

Kockasta šilterica-Croatia izrađena je od 100% pamuka sa strojno uvezenim hrvatskim obilježjima.Veličine se kreću od 52 do 58 cm (opseg glave) , s tim da sa stražnje strane postoji regulator veličine  kojim je moguće regulirati kapu na točan obujam vaše glave. 

Pošalji upit
Natrag