hranljiva ulja za njegu 50 ml

Podjelite

Aadria natura ulja za njegu 50ml
vrsta ulja: lavanda, smilje, ruža
količina:50 ml
sastojci: ekološki i certificirani
upotreba: za njegu lica i tijela
pakiranje: kutijice i bočice
napomena: bez parabena, umjetnih boja i mirisa
namjena: poklon pšroizvod / za osobne i druge potrebe
podrijetlo: hrvatski proizvod
šifra: 486

ULJE LAVANDE 50ml:  namijenjeno je za svakodnevnu njegu svih tipova kože i kose. Mješavina finih ulja badema, ricinusa, nevena i maslina uz dodatak vitamina E hrani, obnavlja, štiti i hidratizira kožu lica i tijela čineći je mekom i nježnom na dodir. Suhoj i oštećenoj kosi vraća sjaj i ljepotu. Dodatak eteričnog ulja lavande pruža ugodan, opuštajući miris koji smanjuje napetost i stres.

ULJE SMILJA  50 ml- namijenjeno za svakodnevnu njegu normalne, suhe i osjetljive kože lica i tijela, te suhe i oštećene kose. Mješavina finih ulja badema, ricinusa i jojobe uz dodatak vitamina E hrani, obnavlja, štiti i hidratizira kožu lica i tijela čineći je mekom i nježnom na dodir dok suhoj i oštećenoj kosi vraća sjaj i ljepotu. Dodatak eteričnog ulja smilja potiče regeneraciju kože i sprječava nastanak bora i strija.

ULJE RUŽE 50ml-  namijenjeno je za svakodnevnu njegu suhe kože lica i tijela, te suhe i oštećene kose. Mješavina finih ulja badema, ricinusa, argana i ploda divlje ruže uz dodatak vitamina E revitalizira, štiti i hidratizira kožu lica i tijela vraćajući joj elastičnost, sjaj i mekoću te time sprječava nastanak bora. Suhoj i oštećenoj kosi vraća sjaj i ljepotu.

Pošalji upit
Natrag