KOMENTARI ,SUGESTIJE, PRIJEDLOZI ČITATELJA


Unaprijed zahvaljujemo na komentarima.
Možete ih slati na e-mail adresu

info@ppr.hr

 
Šalje: IVAN Datum: 4.12.2007
Poštovani kolege, volio bih s vama izmjeniti nekoliko misli u svezi gospodarske nadolazeće situacije. Najavljuje se val poskupljenja u gradovima i na nacionalnom nivou. Može li doči sredinom 2008.do ekonomske krize i do propasti mnogih privatnika i firmi pod teretom dugova? Hvala.
Šalje: nada markovac Datum: 14.11.2007
Predlažem uvođenje kravatice kao etikete na hrv,suvenirima(proizvodima) jer je u svijetu prepoznatljiva i ne treba financijski puno ulagati u takvo brendiranje.Trebamo samo glasno i svugdje VIKATI da je kravatica/kravata) iz Hrvatske.(kako to izgleda pogledajte www.arca:štand;izložba istarskih inovatora,suvenir-kravata)pozdrav!

Šalje:

noname X

Datum:

25.10.2007

Jako dobar portal. Ima firmi i pojedinaca kojima nam ivi jai kiristi.A ne predstavljamo se nego kad zelimi ponudu napraviti.

 

Šalje:

marina

Datum:

23.10.2007

Mogu dati samo dobro mišljenje. Treba poticati proizvodnju i trgovinu i povezivati tvrtke i ambicijozne ljude. Na dobrom ste putu i stranice su bogate.

 

Šalje:

rudi

Datum:

23.10.2007

Cini mi se jako dobro. Treba ovakav site, s jos vise vrsta aktivnosti u RH. Neka bude uspjeha za Made in Croatia i za druge,.pogotovo je ovo interesantno za nas izvan zemlje.

 

Šalje:

Mirko B.

Datum:

22.10.2007

Izvrsna zamisao i dobro prezentirani portal.Kao sugestije: pocetna stranica je mozda prekrcata sitnim predmetima, ja bi prerasporedio graficki tu stranicu.(U svakom slucaju, redizajn djelomicno ce te svakih nekiliko tjedana praviti, pa uzmite u obzir ovu sugestiju.) A drugo, u RH nemamo pravu ponudu prijevoznika, a to nam treeba. Prijevoznici specijalizirani za posebne terete (gorivo, opasne tvari, kemikalije, golemi teret, plin, brodice, zivotinje, itd.) Zbog neznanja, cesto placamo astronomske cijene za takve usluge. Hvala na pozornosti-Punt uspjeha vam zelim MB

 

Šalje:

Yvonne Gasparic

Datum:

22.10.2007

Ovo vase je zaista dobro. Imam samo jednu primedbu: ako se s nekih linka vase stranice opet zelim vratiti na made-in-croatia, to mi nije moguce, moram sve zapoceti iz nova. Popravite tu tehnicku manu, inace je sve OK. Ne zaboravite promociju hrvatske male i srednje industrije!! O.K.

 

Šalje:

željka

Datum:

24.09.2007

Konačno da je stvarno ono što je hrvatsko na jednom portalu jer se i mi imamo sa čime pohvaliti, a ne da uvjek skromno ono što je naše stoji negdje sa strane.Želim puno uspjeha!

 

Šalje:

Luka

Datum:

24.09.2007

Bravo!!! Ovo je izvanredno! Konačno da je osmišljen obar način predstavljanja hrvatskog gospodarstva (malog, vsrednjeg i velikog) i obrtništva! Bilo bi dobro da se i državne institucije ugledaju na ovaj portal i da iskoriste ponuđene ideje!MJoš jednom iskrene čestitke na uloženom trudu! Želim vam uspjeh u daljnjem radu!

 

 

 
  Isprintaj Proslijedi  

Home | Hrvatski proizvodi | Hrvatski suveniri | Hrvatske vinske ceste | Hrvatski maslinari | Hrvatski inovatori | Zdrava hrana | Hrvatska glazba | Ostalo | Linkovi | Kontakt

Copyright 2007 PPR. All rights reserved.
Reproduction or copying of images is prohibited.